lcp

Pentru achiziții prin SEAP vă rugăm să ne contactați:
contact@automatic.ro sau  0721228444.

Conform legilor în vigoare, orice autoritate publică care intenționează să demareze o achiziție publică a anumitor bunuri sau servicii prin mijloace electronice, este obligată să o facă prin intermediul platformei SEAP (SICAP e-licitatie). SEAP este o platformă electronică operată de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR), aceasta platformă asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice. Site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achiziții Publice SEAP este www.e-licitatie.ro.

Pentru a demara procesul de achiziție, vă rugăm să urmăriți pașii următori:

  • În primul rând, plasați o comandă normală pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de achiziție, iar în comentariu să precizați că doriți procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar ca să aveți produsele rezervate, respectiv pentru ca noi să știm modelul, configurația și cantitățile exacte pe care doriți să le achiziționați. Pentru mai multe informații despre cum se plasează o comandă, vă rugăm vizitați pagina dedicată.
  • După primirea comenzii pe site, vă vom contacta telefonic pentru confirmarea in detaliu a configurației și cantității produselor comandate. După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele și pe platforma SEAP, dacă nu au fost încărcate până în momentul de față. Momentan nu există o modalitate automatizată prin care miile de produse comercializate de noi - printre care foarte multe sunt configurabile - să fie încărcate pe platforma SEAP.
  • Îndată ce produsele devin disponibile pe SEAP, veți fi anunțați și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică.
  • După inițierea achiziției si deliberarea ofertei, vă vom emite o factură fiscală cu cont de trezorerie care va însoți marfa, iar aceasta din urmă va fi livrată la adresa specificată pe comandă.