Elemente Mecanice

Elemente Mecanice

Elemente Mecanice Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Angrenaje conice

  Angrenajele conice sunt roti dintate conice a caror dantura este inclinata la 45 de grade, astfel incat unghiul format de axele celor doua roti este de 90 de grade. Angrenajele conice sunt folosite pentru a transmite miscarea la 90 de grade.

 • Bucse bicon

  Folosite pentru a fixa rotile dintate, rotile de curea, rotile de lant etc pe arbore.

  Cele doua piese cu o conicitate inversa isi modifica diametrul la momentul strangerii suruburilori ceea ce creeaza o presiune si o forta de frecare ce asigura transmiterea torsiunii de la piesa condusa la arbore.

 • Bucse conice

  Se utilizeaza la fixarea rotilor dintate, a rotilor de curea, a rotilor de lant etc. pe arbore. 

 • Cremaliere si roti...

  Roti dintate cu butuc si cremaliera M1 ~ M5

  Cremaliera si roti dintate cu butuc cu dantura dreapta modul 1 ~ 6. Material C45 - UNI EN 10083-1, roti cu latimea danturarii de 15 - 60mm.

 • Cuplaje Elastice

  Cuplajul se compune din doua semicuplaje si un element intermediar elastic din polipropilena, rezistent la uleiuri minerale, temperatura si diferiti agenti chimici. Prin forma lor se asigura un transfer optim de putere intre arborele conducator si condus, reducandu-se astfel solicitarea dinamica si vibratiile de torsiune din sistem.

 • Lanturi Port Cablu

  Aceste console sunt o varianta economica pentru solutiile traditionale de suport pentru lanturi portcablu. Acesta este un sistem modular, lungimea se poate extinde cu usurinta. Capatul acestei console este o za de legatura a lantului portcablu, deci se poate integra usor in acesta. La miscari verticale ofera suport la sustinerea lantului portcablu. Se pot monta si amortizoare de cauciuc care reduc zgomotul creat de lanturi in timpul miscarii.

 • Profiluri de Aluminiu

  Domenii de utilizare: Cu ajutorul acestor profiluri se pot construi mese de lucru, rafturi, ansamble de rafturi, garduri de protectie, conveioare, structuri pentru masini industriale respectiv alte structuri personalizate. Una din domeniile speciale de aplicabilitate este protectia robotilor industriali.

  Oferim serviciul de personalizare a profilurilor din aluminiu conform cerintelor clientilor. Pe baza desenelor tehnice taiem produsele si oferim elemente de legatura pentru constructia structurilor.

 • Roti si curele dintate

  Curele si roti dintate T2.5, T5, T10 , AT, HTD, 3M, 5M ,L, XL, H , AVX

  Curele si roti dintate cu pas metric  sau inch T2.5, T5, T10 , AT, HTD, 3M, 5M ,L, XL, H , AVX. O gama variata de curele de transmisie cu latimea cuprinsa intre 6 si 50mm.

  Roti dintate cu 10 ~ 60 de dinti cu alezaj initial.

 • Patine+ghidaje liniare

  Ghidaje Liniare si Patine

  Un ghidaj liniar permite un tip de mișcare liniară care utilizează elemente de rulare, cum ar fi bile sau role.
  Prin utilizarea elementelor de rulare cu recirculare între șină și bloc, un ghidaj liniar poate obține o mișcare liniară de înaltă precizie.
  Datorită efectului de reținere dintre șine și patine, ghidajele liniare pot prelua sarcini atât în direcția sus/jos, cât și în direcția stânga/dreapta.

  Ghidajele liniare TBI MOTION de inalta precizie concureaza de la egal la egal cu alte branduri de renume din industrie, cum ar fi HIWIN sau REXROTH.

  Gama noastra de produse include atat ghidajele de inalta precizie pentru proiecte "pretentioase", cat si ghidaje de precizie normala.

 • Rulmenti+axe liniare
  Aici veti gasi tipurile de rulmenti liniari care vin montati pe axe liniare din otel sau otel inoxidabil. Aceasta solutie este o varianta mai economica pentru asigurarea miscarii liniare. Gama larga de variante constructive ai acestor rulmenti liniari asigura solutii diversificate. Colivia poate fi din material plastic sau otel si dispune de protectie antipraf. Suprafata axelor poate fi calita sau cromata.
 • Suruburi si Piulite cu...

  O gama variata de suruburi si piulite

  La șuruburile cu bile de precizie , jocul axial se poate reduce până la zero prin preîncărcare, și astfel este posibilă o funcționare lină și ușoară. Prin urmare, se poate obține în același timp atât un cuplu de torsiune redus, cât și o rigiditate ridicată.
  Utilizarea de materiale extrem de rigide, tehnologii intensive de tratament termic și de prelucrare, bazate pe mulți ani de experiență profesională, face posibilă fabricarea de șuruburi și piulițe cu bile de cea mai mare rezistență.
  Suruburi si piulite cu bile cu pas de 5 sau 10, cu diametrul cuprins intre 16mm si 40mm
 • Suruburi/Piulite Filet...

  Suruburi cu filet trapezoidal:

  Aici gasiti suruburi cu filet trapezoidal confectionate prin rulare. Materialul folosit este de otel carbon de calitate C15, C45 si otel inoxidabil A2 si A4. Sunt incadrate in trei clase de precizie, satisfacand astfel nevoile de pozitionare cerute. Lungimile de livrare standard 1 m – 3 m.

  Piulite cu filet trapezoidal:

  Sunt confectionate din 10 tipuri de material. Sunt disponibile in variante cilindrice, hexagonale si cu guler.
 • Lanturi si roti

  Lanțurile sunt organe de mașini.

  Transmisiile prin lanț servesc la transmiterea mișcării și a momentului de torsiune între doi sau mai mulți arbori paraleli.

  Lanțul este format din zale, articulate între ele, care îi asigură flexibilitatea necesară pentru înfășurarea pe roțile de lanț.

  Lanturile si rotile pot fi  simplex, dublex sau triplex.

 • Componente constructii...

  Produsele noastre, printre care se numără suporții industriali, mânerele, balamalele, dar și altele, fac posibilă eficientizarea procesului de producție. 

 • Ansambluri de angrenare
 • Lagare cu rulmenti

  Lagar care conține rulmenti cu diferite dimensiuni & forme, care sunt folosite pentru a susține și ghida diferite tipuri de șuruburi, bări, etc.