Patine+ghidaje liniare

Produse noi

Buletin informativ

Patine+ghidaje liniare

Ghidaje Liniare si Patine

Căile de ghidare liniare oferă mișcare liniară prin re-circulația elementelor de rulare între o șină profilată și un bloc de rulment. Coeficientul de frecare pe o linie de ghidare liniară este de numai 1/50 în comparație cu un ghidaj tradițional și sunt capabili să ia sarcini în toate direcțiile. Cu aceste caracteristic...

Ghidaje Liniare si Patine

Căile de ghidare liniare oferă mișcare liniară prin re-circulația elementelor de rulare între o șină profilată și un bloc de rulment. Coeficientul de frecare pe o linie de ghidare liniară este de numai 1/50 în comparație cu un ghidaj tradițional și sunt capabili să ia sarcini în toate direcțiile. Cu aceste caracteristici, un ghidaj liniar poate obține o precizie ridicată și o precizie de mișcare îmbunătățită.

Mai multe

Patine+ghidaje liniare Contine 42 produse.

Subcategorii

 • Ghidaje HIWIN

  Ghidajele liniare din seria HG sunt proiectate si construite pentru sarcini ridicate si o rigiditate mai mare comparativ cu alte produse similare. Ofera sarcini egale pe directia radiala, laterala si invers radiala precum si auto-aliniere pentru a combate erorile de instalare. Ghidajele HG au o viata indelungata si ofera viteza si precizie ridicata si o deplasare liniara de inalta precizie.

 • Ghidaje TBI MOTION

  Producator de elemente liniare si ghidaje din 1986, TBI Motion este unul din principalii furnizori de tehnica liniara din Asia. Produsele sunt certificate ISO9001 si respecta toate standardele de calitate europene.

 • Ghidaje mini

  Ghidaje si patine in miniatura cu latimea de 9 mm produse de Rexroth sau WON.

 • Unitate de Gresare

  Unitate de Gresare

 • GHIDAJE SI PATINE DTE

  Unul dintre marele avataje ale sistemelor de ghidare DTE este că se pot aplica ca soluții generale și au un excelent raport preț-calitate, mai ales unde prețul este principalul criteriu. Ghidajele și săniile standard DTE standard sunt gândite mai ales pentru aplicațiile care nu necesită o precizie ieșită din comun.

pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 42 articole
Se afiseaza 1-12 din 42 articole