lcp

Salutare! La Automatic Invest suntem mereu în căutarea de oameni talentați și pasionați, care să se alăture echipei noastre și să ne ajute să ne dezvoltăm în continuare. Dacă ești în căutarea unei cariere de succes într-un mediu dinamic și plin de provocări, atunci ai venit la locul potrivit!

În prezent avem disponibile mai multe poziții, de la ingineri și tehnicieni până la specialiști în vânzări și marketing. Căutăm oameni cu experiență, dar și persoane care abia încep cariera și doresc să învețe și să se dezvolte alături de noi.

La Automatic Invest ne place să creăm un mediu de lucru prietenos și să încurajăm colaborarea și inovația. Așadar, dacă te regăsești în valorile noastre și ești pasionat de tehnologie și inovație, atunci te invităm să aplici pentru unul dintre posturile noastre disponibile.

Pentru mai multe informații despre pozițiile disponibile și procesul de recrutare, vizitează secțiunea de cariere de pe website-ul nostru. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să vezi cum poți contribui la succesul nostru comun!