Sisteme prindere cabluri in tablou

Cu ajutorul acestor prinderi se pot conecta diferite marimi de cabluri intr-un tablou, oferind un aspect mult mai placut, protectie impotriva prafului/apei.

Sisteme prindere cabluri in tablou Contine 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 articole
 • Acest sistem se folosește împreună cu dopul plin de tablou sau dopul pentru prinderea cablurilor pentru a fi complet și etanș ! Placa de intrare a cablurilor, formata din 3 piese, având protecție ridicată ( IP65), evaluat la temperaturile de -30 ... + 100°C și rezistență la UV. Material: polipropilena ( cadrul) + TPE (bloc) . Culoare: negru .

  65,24 lei
 • Acest sistem se folosește împreună cu dopul plin de tablou sau dopul pentru prinderea cablurilor pentru a fi complet și etanș ! Sistemul de prindere în tablou oferă un grad de protecție IP65 atunci când acesta este echipat complet cu garniturile și prinderile aferente.Material: polipropilena ; Temperatură: de la -30°C la 100°C ( Rezistenta UV ) .

  78,28 lei
 • Acest sistem se folosește împreună cu dopul plin de tablou sau dopul pentru prinderea cablurilor pentru a fi complet și etanș ! Sistemul de prindere în tablou oferă un grad de protecție IP65 atunci când acesta este echipat complet cu garniturile și prinderile aferente, având dimensiunile de 148 x 38 mm.Material: polipropilena ; Temperatură: de la -30°C...

  46,75 lei
 • Acest sistem se folosește împreună cu dopul plin de tablou sau dopul pentru prinderea cablurilor pentru a fi complet și etanș ! Sistemul de prindere în tablou oferă un grad de protecție IP65 atunci când acesta este echipat complet cu garniturile și prinderile aferente, având dimensiunile de 74 x 58mm.Material: polipropilena ; Temperatură: de la -30°C la...

  54,27 lei
 • Acest dop deservește în acoperirea găurilor din prinderile de tablou, prin ele putând să se treacă diferite tipuri de cabluri în funcție de grosimea acestora, oferind o etanșare & o prindere mult mai stabilă.Culoare de bază: negru ; Material: TPE ( Thermoplastic elastomers ) ; Temperatură: de la -30°C la 100°C  ( UV-Resistant ).

  5,72 lei
 • Acest dop deservește în acoperirea găurilor nefolositoare din prinderile de tablou, oferind o etanșare completă. Culoare de bază: negru ; Material: TPE ( Thermoplastic elastomers ) ; Temperatură: de la -30°C la 100°C  ( UV-Resistant ).

  5,72 lei
Se afiseaza 1-7 din 7 articole