Bună! Te putem ajuta?


Bună! Lasa-ne un mesaj mai jos, iar unul dintre consultantii automatic.ro vă va răspunde solicitării dvs.

Bună! Te putem ajuta?

          SC Automatic Invest SRL deține un portofoliu vast de utilaje profesioniste și experiență de aproape 20 de ani în domeniul industriei automatizărilor. Dorim să fim alături de întreprinderile românești, indiferent de mărimea lor pe parcursul dezvoltării și tehnologizării lor. Având în vedere că producția trebuie să avanseze indiferent de context, inevitabil o vom sprijini să-și mărească volumul. 

Ce oferim?

PREȚURI MICI:

Garantăm prețuri mici și materiale de calitate pentru că mereu dorim să ne îmbunătățim cu fiecare ocazie pe care o avem.

PROTOTIPARE ȘI INOVARE:

Atât departamentul de proiectare cât și atelierul sunt în continuă dezvoltare și vrem să fim flexibili pe cât mai multe idei, proiecte inovative.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ:

Specialiștii noștrii sunt pregătiți să vă îndrume către soluția potrivită nevoilor dumneavoastră. Dorim să excelați utilizând produsele noastre și să vă aducem un bonus de informații care să vă ajute în atingerea scopurilor țintă.

FINANȚARE:

Dorim să lăsăm libertate clienților noștri și să poată alege un mod de plată pliat pe nevoile lor și să se consulte cu noi pentru un proiect de finanțare și de achiziționare a unui utilaj.

TIPURI DE UTILAJE ȘI SERVICII:

  • Routere CNC

  • Routere de Prelucrare Materiale: plastic, tablă, roci, lemn, MDF

  • Automatizări Instalații la comandă

  • Instalații Industriale

  • Prelucrări Mecanice

Dispunând de o vastă experiență în domeniul prelucrărilor mecanice prin așchiere, putem executa, la cerere, o gama variată de produse sau servicii.

Realizăm operațiuni de strunjire și frezare CNC de precizie. Personalul cu experiență asigură calitate ridicată și termene rapide de execuție.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să ne CONTACTAȚI - tot la pagina de contact aveți posibilitatea să încărcați un fișier pentru obținerea unui răspuns cât mai rapid!

Utilizează mijloacele de contact de mai jos pentru a afla mai multe detalii și pentru a te convinge de calitatea utilajelor Automatic Invest!

Iosub Rareș: 0751892303

utilaje@automatic.ro